Barnelandsbyen

En knapp times kjøretur nordøst for Nairobi, ligger den lille barnelandsbyen til Garden Of Eden Kenya. I landlige og trygge omgivelser kjøpte vi den 20 mål store tomten i 2009. Første byggetrinn sto ferdig i 2012. Og steg for steg bygger vi opp med hus, gårdsdrift og infrastruktur slik at dette kan bli et godt hjem.

Barna som får bo her er de aller mest trengende i fadderprogrammet. Pr 2020 bor det 34 barn her. Her omgås de med voksne som vil dem vel, og under ledelse og omsorg av ekteparet Omolo, som forøvrig omtales som mamma og pappa.

Alle barna går på gode skoler i nærheten. Når de eldste ungdommene skal ta høyere skolegang reiser de på internatskoler, disse ungdommene kommer hjem til barnelandsbyen i feriene sine.

Denne lille barnelandsbyen som er bygget på den 20 mål store tomten er trygg og beskyttet med mur rundt hele området. Vi har også to vakter og flere vakthunder.

På tomten ligger hovedhuset med matsal og kjøkken. Det finnes i alt 3 barnehus, vaktbolig, hønsehus, fjøs og dusj- og toalettanlegg. Vi har også friskt og godt vann fra eget borehull. På området er det også frukttrær og stor grønnsakshage. Barna er med og hjelper til med matlaging, renhold og gårdsdrift.

I 2020 bygger vi enda et hus. Dette skal bli et kombinert barnehus, gjestehus for de som kommer på besøk, samt bolig for ekteparet Omolo.

Barnelandsbyen er et flott sted som gir den nødvendige fysiske tryggheten og omsorgen. Samtidig er det også et sted der barna får lære å følge Jesus, lese i bibelen, synge, be, danse og blir Hans etterfølgere. Det er flott å se hvordan barna utfordres til å ta steg i tro og lederskap, og leve ut troen gjennom alle sider av livet.

Kontaktinformasjon:

Mailadresse: post@gardenofedenkenya.no

Telefon: 48 25 80 85 eller 48 23 38 99

Kontonummer: 0539.45.06771

Facebook: Garden of Eden Kenya – Support

Vi ønsker å høre fra deg!

Ta kontakt

Copyright © 2020 Garden of Eden Kenya Support

Mailadresse: post@gardenofedenkenya.no

Telefon: 48 25 80 85 eller 48 23 38 99